sreda, 15.05.2013 ob 06:00 | Avtor:

Koper praznuje

kategorija družba  komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (1)  
  
Danes, 15. maja, Mestna občina Koper v spomin na Marežganski upor leta 1921 slavi svoj občinski praznik. Tako kot ves mesec, bo tudi jutrišnji dan v znamenju prireditev in dogodkov.

Že v dopoldanskih urah, ob 10. in 11. uri, bo osrednji mestni trg v Kopru – Titov trg - v okviru tradicionalne prireditve Koper praznuje z otroki na trgu preplavilo več kot 800 otrok koprskih vrtcev, popoldne pa bodo na svoj račun prišli tudi srednješolci. Ti se bodo ob 17. uri predstavili na tradicionalnem Festivalu frizerskih, oblikovnih in tekstilnih šol Slovenije »Sonce, morje ... in svetlo obzorje«, ki ga v Taverni organizira Srednja tehniška šola Koper. V okviru dogodka bo  tudi modna revija, na kateri se bo predstavilo 10 slovenskih oblikovnih, tekstilnih in frizerskih srednjih šol.
 
Poleg tega bodo ob 18. uri v Al Mulinu pri Norbedu gostili slavnostno skupščino Območne obrtne zbornice Koper, na kateri bodo svojim članom podelili priznanja za dolgoletno delo in dosežke.
 
Sicer pa danes, 15. maja, ob 10. uri, tako kot sleherno leto, delegacija koprskega občinskega sveta položila venec ob spomenik padlim v Marezigah.Vir: Mestna občina Koper

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico