četrtek, 01.01.1970 ob 01:00 | Avtor:

Magistrski študij na Obali – tudi brez šolnine

komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (2)  
  
Fakulteta za management Univerze na Primorskem ponuja aktualne študijske programe, ki vsebinsko sledijo potrebam in zahtevam trga. V poučevanje managementa, kjer interdisciplinarno povezujejo ekonomske, poslovne, pravne, organizacijske in vedenjske vede, imajo že več kot 17-letne izkušnje. Vsi njihovi študijski programi so mednarodno primerljivi s sorodnimi študijskimi programi priznanih evropskih univerz.

Današnje razmere v svetu narekujejo potrebo po kadrih, ki so sposobni snovati in načrtovati strategije v skladu z zmožnostmi in poslanstvom organizacije ter potrebami v poslovnem okolju.
Menite, da take sposobnosti imate? Vam morda manjka le še nekaj poglobljenih strokovnih znanj s področja managementa, ekonomije, financ, prava ali trajnostnega razvoja oziroma dodatno izpopolnjevanje na tem področju, na katerem poklicno že delujete ali želite delovati v prihodnje?
Ta znanja vam lahko da študij na Fakulteti za management Univerze na Primorskem. Prenovljeni magistrski študijski program s sodobnimi vsebinami vam daje široko poslovno, organizacijsko in upravljalno znanje.

Dodiplomski in podiplomski študijski programi
Za vpis v študijskem letu 2013/2014 razpisujejo (študijski program in kraj študija):
- visokošolski strokovni Management | Koper, Celje, Škofja Loka
- univerzitetni Management | Koper
- magistrski Management | Koper, Celje, Škofja Loka
- magistrski Management v angleščini | Koper
- magistrski Ekonomija in finance | Koper
- magistrski Pravo za management | Koper
- magistrski Upravljanje trajnostnega razvoja | Koper (Izola)
- doktorski Management | Koper

Informativni dnevi konec avgusta
Vabijo, da se jim pridružite na informativnih dneh, ob 17. uri:
- v Kopru, v torek, 26. avgusta (Cankarjeva 5)
- v Škofji Loki, v sredo, 27. avgusta (Partizanska 1)
- v Celju, v četrtek, 28. avgusta (Ljubljanska cesta 5a)

Kontakti
E: referat@fm-kp.si, W: www.fm-kp.si, T: 05 610 20 00, F: www.facebook.com/fmkoper

Dodiplomski študij
Drugi prijavni rok za vpis v dodiplomske študijske programe bo potekal od 22. do 29. avgusta 2013. Na Fakulteti za management bodo še prosta mesta za redni študij (brez šolnine) na visokošolskem strokovnem študijskem programu Management (v Kopru, Celju in Škofji Loki) in univerzitetnem študijskem programu Management (v Kopru). Več na spletni strani FM.

Podiplomski študij
Prijave na razpis za vpis so prek elektronske prijave možne do 6. septembra 2013. Kandidati za vpis morajo (1) izpolniti elektronsko prijavo, nato pa to (2) natisniti in jo skupaj z obveznimi prilogami (v skladu z razpisom) poslati po navadni pošti na naslov: UP Fakulteta za management, Cankarjeva 5, 6000 Koper. Vse to do 6. septembra 2013. Več na spletni strani FM. Drugi prijavni rok bo razpisan v primeru prostih mest, in sicer od 18. do 20. septembra 2013. Natančne informacije o prijavah za kandidate bodo objavljene na spletnih straneh fakultete. 

Pomembni informaciji
Dodiplomski študij – druga prijava: V drugem roku se na še prosta mesta lahko prijavijo vsi kandidati, ki se nameravajo vpisati v študijskem letu 2013/2014, ne glede na to, ali so že bili sprejeti v enega od v prvi prijavi napisanih študijskih programov. V prijavo lahko kandidati po prednostnem vrstnem redu napišejo največ tri študijske programe, v katere se želijo vpisati in za katere izpolnjujejo oziroma bodo v roku izpolnjevali pogoje za vpis. Pomemben je vrstni red zapisanih študijskih programov, saj bo kandidat uvrščen v prvega, za katerega bo izpolnil vse pogoje. Več v razpisu za vpis (pdf).

Magistrski študij brez šolnine: Redni študij na magistrskih programih je brez šolnine (krije jo država). V redni študij (brez šolnine) se lahko vpišejo tisti (tudi zaposleni, iskalci zaposlitve, ne glede na starost itn.), ki še nimajo univerzitetne izobrazbe (po programih, sprejetih pred 11. 6. 2004) oziroma 7. ravni izobrazbe. Študij se izvaja popoldne (ob 16.30) in traja dve leti (120 kreditnih točk). Vsi ostali kandidati pa se lahko vpišejo v izredni študij (in plačajo šolnino).

Razpisi za vpis in dodatne informacije so objavljene na spletni strani FM.

Galerija slik


Vir: http://www.fm-kp.si/si/novice/1320

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico