torek, 14.05.2013 ob 09:21 | Avtor:

Nora igra pod Taverno

kategorija zabava  komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (3)  
  
Športno društvo HOP, Portal PokerNews Slovenija in medijski pokrovitelj Študentska organizacija Univerze na Primorskem, so v soboto, 11. maja 2013 organizirali največji brezplačni turnir v pokru v Sloveniji.

Slaba vremenska napoved in dopoldanski nalivi niso odvrnili priprave največjega brezplačnega turnirja v pokru. Volja je premagala in tudi vreme je popustilo pritiskom taktiziranja. Ob 13. uri, ko so se za pripravljene poker mize v koprski Taverni posedli pokeraši iz celotne Slovenije ter iz sosednje Hrvaške in Italije, je nad Koprom posijalo sonce.

Zadišalo je po poletju! Več kot 350 igralcev je več ur taktiziralo in upalo, da bodo med srečnimi prejemniki nagrad. Po devetih urah igre smo tako izmed 220 igralcev glavnega turnirja dobili zmagovalce, in sicer:


1. ANDREJ GUDIČ
2. MITJA VIDMAR
3. JANI KLASIČ
4. MATEJ BRUNDULA
5. TILEN MILOŠEVIČ
6. KLEMEN LORENČIČ
7. SIMON RIZVANOVIČ
8. JAKA ŠTURM
9. MATEJ GABRŠČEK

Vzporedno z glavnim turnirjem je potekalo tudi 10 sit&go turnirjev. Tako je bila ponujena možnost igranja še 100 dodatnim igralcem, ki so se prav tako borili za praktične nagrade pokroviteljev. 

Čevapčiči, pleskavice, klobasice, pijača, dobra družba, neverjetna energija prisotnih in fenomenalno vzdušje, so tako premagali muhasto vreme, zaradi katerega pa je bil spremljevalni program nekoliko okrnjen.

Mladi in mladi po srcu so se v koprski Taverni zabavali ves dan. Mednje se je pomešal tudi Peter Poles, ki se sicer utrujen od vseh svojih obveznosti ni mogel upreti dobri partiji pokra v Kopru. Potez pa niso vlekli le pokeraši ampak tudi skejtarji, ki so izvedli skate contest za privlačne nagrade.

Zvečer se je dobro vzdušje preselilo v Bellavita Bar, kjer je Vlado Kreslin z Malimi Bogovi poskrbel za vrhunec dneva.

Zaključimo lahko le ... Že odštevamo dni do naslednjega leta in Poker Piknika 2014.

Galerija slik

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico