četrtek, 30.01.2014 ob 00:00 | Avtor:

Novi singl skupine Sons: “Ne-morem”!

kategorija zabava  komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (1)  
  
Skupina Sons letos beleži 13 let glasbene kariere. V letih delovanja so fantje posneli 36 avtorskih pesmi, sodelovali so z mnogimi priznanimi glasbeniki in nastopili več kot 560-krat.

Skupina Sons letos beleži 13 let glasbene kariere. V letih delovanja so fantje posneli 36 avtorskih pesmi, sodelovali so z mnogimi priznanimi glasbeniki in nastopili več kot 560-krat.

Prvič smo jih lahko videli na natečaju “Primorske Zvezde 2003″, kjer jih je opazil Jan Plestenjak. Skupina Sons je leta 2005 izdala istoimenski album. Videli smo jih na najrazličnejših festivalih kot so Melodije Morja in Sonca, Pesem poletja, itd. Pesmi kot so “Aspirin”, “Shiora”, “Vse kar imam”, “Mostovi” pa najdejo svoje mesto na radijskih postajah širom Slovenije.

Po izidu albuma “Barve” leta 2009 se po nekaj spremembah vrnili na sceno. Na vokalu je Gasperja Gustinčiča zamenjal Gregor Ravnik, na basu je Petra Terčiča zamenjal Erik Filipčič.

Lansko poletje so z skladbo Rožmarin ponazorili povratek na sceno z novimi člani skupine. Danes pa se nam predstavljajo z njihovim najnovejšim singlom “Ne-Morem”. Dolgoletni član in avtor skladbe Klemen Domjo pravi:

Pesem “Ne-Morem” posvečam vsem bivšim članom benda, ki se jih je tekom 13 let nabralo kar precej,…

Zraven pa dodaja, da je z bivšimi člani benda kot v ljubezenskem razmerju:  z nekaterimi so v dobrih odnosih, z drugimi pa so razlike prevelike. Ta skladba ponazarja trenutek, ko prekipi in enostavno ne gre več naprej.

Pesmi lahko prisluhnite tukaj:

 Vir: Podpalmo.si
Vir: http://www.radio24.si

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico