ponedeljek, 13.05.2013 ob 13:22 | Avtor:

Pomad je prebudila tatove

kategorija kronika  komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (1)  
  
Naslov se lepo bere, ampak žal ni tako. Tatovi so aktivni skozi vso leto, sedaj so le malenkost več. V preteklem vikendu so odnesli več tujih stvari, celo jedilne krožnike, nek predrznež pa se je lotil kraje v naseljeni hiši, medtem ko so lastniki spali in to le nekaj metrov od njihovih glav, saj je praznil spalnico. Podrobnosti v kroniki minulega vikenda, ki so nam ga poslali iz PU Koper ...

Petek, 10. maja

Neznani ženski sta v Kopru izkoristili nepazljivost prodajalke in s prodajnih polic izvršili tatvino treh sončnih očal znamke Nike, v skupni vrednosti 300 evrov. Slabe pol ure zatem pasmo dobili obvestilo, da je v drugi koprski trgovini neznana ženska zamotila prodajalko, moški pa je iz blagajne ukradel 355 evrov.

Tudi v Postojni je nekdo ob odsotnosti prodajalke iz blagajne v trgovini odnesel 1300 evrov gotovine.

Ob 16.05 je na cesti Senožeče – Sežana 22-letna Postojnčanka zapeljala izven vozišča in s sprednjim delom vozila trčila v bankino ter se prevrnila preko strehe. V nesreči se je lažje poškodovala. Odrejen alkotest je pokazal 0,29 mg/l, izdan ji je bil plačilni nalog.

Nekdo je vlomil v počitniški objekt pri Portorožu. Ukradli so plinski štedilnik, cev nape nad štedilnikom, sprejemnik digitalnih kanalov, več zaves, več kosov orodja, večjo količino krožnikov, žlic in vilic, motorno kosilnico. Materialna škoda bo ugotovljena po pisni prijavi oškodovanega podjetja.

Sobota, 11. maja

V Ankaranu je nekdo ponoči vlomil v hišo in odnesel zlate verižice in štirih zlate prstane.

Avstrijskemu gostu je nekdo v Portorožu v lokalu iz odložene torbe odtujil denarnico z dokumenti in 500 evri gotovine. Oškodovan je za približno 700 evrov.

Nekdo je vlomil v vikend na Sv. Antonu. Italijanskemu državljanu so ukradli dva agregata, manjši kompresor, zaščitne maske, led baterijske luči, korita z rožami. Skupna škoda znaša približno 1000 evrov.

Ob 18.06 smo bili obveščeni, da je nekdo ponoči v Portorožu na Senčni poti ukradel skuter Piagio Tayfun, rumene barve, brez vseh nalepk, registrskih številk KP T2 474.

Nedelja, 12. maja

Ob 5.33 so piranski policisti prejeli obvestilo, da je nekdo v Portorožu ukradel motorno kolo, znamke KTM 690, tip 690 Duke, črne in oranžne barve, reg. št. BL27175 (CH), vredno 8000 evrov.

V Boninih je nekdo vlomil v dva kontejnerja. Ukradel je nahrbtno kosilnico, vredno 150 evrov.

Na stari cesti od Kopra proti Bertokom so iz štirih kamionov ukradli nafto. Lastnik iz Sv. Antona je oškodovan za 2000 evrov.

Ponedeljek, 13. maja

Ob 3. uri ponoči so nas poklicali lastniki stanovanjske hiše v vasi pri Postojni. Medtem ko so spali, je nekdo vstopil v hišo in ukradel prenosni računalnik, torbico z dokumenti in denarnico. Ko je v spalnici pristopil do nočne omarice poleg postelje, se je lastnik prebudil, neznanec pa zbežal. Skupna vrednost ukradenih predmetov je približno 500 evrov.

Koprski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Izrekli so ukrep prepovedi približevanja.Vir: Policija

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico