četrtek, 01.01.1970 ob 01:00 | Avtor:

TWIRLING SHOW 2013

komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (3)  
  
Twirling klub Piran je tudi letos v mesecu juniju organiziral tradicionalno zaključno prireditev "Twirling show 2013", ki se je odvijala 15. junija v Avditoriju Portorož.

Na letošnjem »Twirling showu« se je predstavilo 15 članic Twirling kluba Piran ter 4 mamice. Prireditev je otvorilo 7 najmlajših članic kluba, ki so se predstavile s točko »basic strut«. V nadaljevanju pa so se predstavile s točkami, s katerimi so uspešno nastopile na letošnjem državnem prvenstvu ter nekaterimi novimi koreografijami. Gosta večera so bile Mažoretke Povir iz Povirja in Twirling in mažoretni klub Pet elementov iz Slovenske Bistrice, ki so s svojimi nastopi popestrile prireditev. Dekleta so zaključno točko "mažoret" namenile pokojnemu ustanovitelju klub in častnemu predsedniku g. Vinku Detoniju.

Ob koncu prireditve so bila članicam podeljena priznanja za aktivno delovanje v Twirling klubu Piran in sicer: za 5 letno delovanje sta priznanje prejele Milutinovič Nina in Šorgo Lea, za 8 let Bolčina Tjaša in Šerifoski Asija, za 10 let delovanja pa je priznanje prejela Ros Sara. Predsednik in tajnica kluba sta podelila tudi pohvalo za vztrajno in neutrudljivo delo z otroki v letošnjem šolskem letu. Pohvalo so prejele Cegan Lara, Lazar Urška, Lazar Nežka, Lapajne Patricia, Ros Sara, Cegan Irena, Ros Vera, Kos Ester in Grižon Vida. Zahvala gre tudi sponzorjem in donatorjem, saj smo z njihovo pomočjo lažje izpeljali prireditev.

Po zaključenem uradnem delu prireditve so se članice kluba, njihovi starši in obiskovalci, posladkali s koščkom torte.

Galerija slik


Vir: avtor: Martina Ros; foto: Drago Cveto Cvetanovič

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico