petek, 10.05.2013 ob 12:00 | Avtor:

Za 50 evrov ...

kategorija kronika  komentarji komentarji (0)   galerija slik galerija slik (1)  
  
Včeraj je bil dokaj kriminalno aktiven dan. Nekdo je napadel gospo sredi Kopra in ji ukradel torbico, ob tem jo poškodoval ... to pa za 50 evrov izkupička. Policisti pa so obravnavali tudi nasilje v družini.

Ob 15.10 so koprski policisti izsledili 25-letnega domačina. Pri sebi je imel dve PVC vrečki s prepovedano drogo. Odvzeli so mu prostost po ZKP in uporabili prisilna sredstva, saj ima že dva veljavna ukrepa, in sicer prijetje s privedbo in sporočitev naslova. Odpeljali so ga na zaslišanje, nato pa v zapore Nova Gorica.

Na mejni prehod Jelšane se je ob 17.49 pripeljal 35-letni državljan Nemčije, in sicer kot sopotnik v kombiju. Policist mu je v PVC vrečki, ki jo je imel v hlačnem žepu, našel prepovedano drogo -konopljo (0,63 grama). Izdana mu je bila odločba za hitri postopek po ZPPDP 33/2-1.

Ob 18.16 je 77-letna domačinka v Kopru hodila po pločniku, ko je za njo pritekel mlajši moški, jo  z obema rokama prijel in ji z rok strgal torbico. Medtem ko se je skušala upirati, je dobila še poškodbe na obeh rokah. Oškodovana je za 50 evrov, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem informacij o storilcu.

V Bošamarinu pri Kopru se je ob 18.58 nemški voznik motornega kolesa zaradi prekratke varnostne razdalje od zadaj zaletel v pred njim vozeči osebni avtomobil, ki ga je vozila prav tako državljanka Nemčije. Motorist je padel in se lažje poškodoval, policisti pa so mu izdali globo.

Postojnski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini in nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja.Vir: Policija

Povej naprej:
komentarje poganja Disqus


Prometno informacijski center
Prometno poročilo, torek 15.september 2015 ob 22:58

Zapora ceste: - Na primorski avtocesti bo med Logatcem in Uncem do predvidoma 12. novembra promet v obe smeri urejen po dveh zoženih pasovih.


Današnje prireditve

Klikni za novico